Niet tevreden met uw aankoop?

Indien een door u besteld product niet voldoet aan uw verwachtingen kunt u uw bestelling binnen 30 dagen retourneren. Aan het retour sturen van goederen zijn enkele voorwaarden verbonden:

1. producten zijn in originele staat en ongeopend

2. producten zijn verpakt in hun originele verpakking

De kosten voor het retour zenden van goederen zijn voor rekening van de klant tenzij het een fout betreft van Drankenhandel Leiden zoals bijvoorbeeld verkeerd geleverde producten of producten die niet in foutloze staat verkeren.

Het retour sturen van bestellingen is altijd voor risico van de klant. Drankenhandel Leiden is niet aansprakelijk voor beschadigingen aan of zoekraken van retour gestuurde producten. Denk er altijd aan een track and trace code te vragen bij het postkantoor als u een pakket retour zendt.

Wilt u een bestelling retour zenden? Stuur dan eerst een email aan info@drankenhandelleiden.nl met daarin de reden van retour zenden en een foto van de producten indien het een retourzending betreft in verband met beschadigingen of breuk.

Zodra wij uw bestelling retour hebben ontvangen, controleren wij deze en ontvangt u van ons een bevestiging. Wij streven ernaar om binnen 2 werkdagen het aankoopbedrag terug te storten.


Retour adres:

Drankenhandel Leiden

Afdeling Retouren

Zeemanlaan 22-B

2313 SZ Leiden


Heeft u nog vragen?

Voor vragen kunt u ons altijd bellen op 071-2400285 of een email sturen naar info@drankenhandelleiden.nl