Bacardi Carta Blanca Superior 100cl

15.95
€ 21,95 € 15,95

Bacardi Superior 100cl

Bacardi Superior is een heerlijke witte rum. Deze witte rum word voor 1 á 2 jaar gerijpt in eikenhouten vaten. Het rijpen van deze rum bevorderd de kwaliteit van de Bacardi Superior. Deze rum word veel gebruikt voor mixdrankjes en heeft een alcoholpercentage van 37,5%.

Bacardi

Bacardi is opgericht in 1862 door Don Facundo Bacardi. Hij begon een distilleerderij in Santiago de Cuba. In zijn distilleerderij creëerde hij een rum die wereldberoemd werd, namelijk Bacardi. Bacardi werd wereldberoemd om zijn zachte en fijne smaak. Het bedrijf Bacardi bestond in 2012 alweer 150 jaar. In het logo van Bacardi is de vleermuis verwerkt. De vleermuis is in Spaanstalige landen een teken van gezondheid, familie-eenheid en voorspoed en bevindt zich al vanaf dag één op de Bacardi flessen. Bacardi heeft al meer dan 100 diploma's en medailles gewonnen voor productkwaliteiten en technische innovaties op exhibities en beurzen over de hele wereld. Het bedrijf Bacardi verkoopt meer dan 200 miljoen flessen drank per jaar in meer dan 100 verschillende landen over de gehele wereld. In Nederland is Bacardi erg bekend geworden door de cocktails die van Bacardi worden gemaakt.

Bacardi Carta Blanca Superior 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bokma Jonge Graanjenever 100cl

11.95
€ 14,95 € 11,95

Bokma Jonge Graanjenever 100cl

Bokma Jonge Graanjenever was de eerste jonge jenever die voor 100% gestookt werd uit granen als rogge, tarwe en maïs. De distilleerderij onderscheidde zich ermee van andere jenevers en doet dat nog steeds. Deze graanjenever heeft zachte, volle smaak waarbij het graan er heerlijk bovenuit komt. En een geur met hinten van Jeneverbessen, vleugje karamel en zoethout.

Bokma Jonge Graanjenever 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bulleit Bourbon 70cl

19.95
€ 22,95 € 19,95

Bulleit Bourbon 70cl

Bulleit Bourbon is een Kentucky straight bourbon whiskey waarvan de hoge rogge inhoud een favoriet is onder barmannen en mixologen over de hele wereld. Toen Tom Bulleit het in zijn gedachten had om een bourbon tegenstelling tot alle andere te maken, werd hij geïnspireerd door een recept gemaakt door zijn betovergrootvader Augustus Bulleit meer dan 175 jaar geleden. Gemaakt met behulp van zuiver kalksteen gefilterd water en verkoold Amerikaanse eiken vaten voor alle van de kleur en een aantal van de smaak, Bulleit is vooral hoog in rogge gehalte, waardoor het een gedurfde, kruidig karakter met een opvallend gladde, strakke afwerking.

Bulleit Bourbon 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Caol Ila 12 Years Old 70cl

32.95
€ 39,95 € 32,95

Caol Ila 12 Years Old 70cl

Caol Ila 12 Year is een prijswinnende islay whisky met een lichtere en subtielere smaak dan de andere Islay whisky's .Deze whisky staat bij veel whisky liefhebbers standaard op het lijstje, een elegant en krachtig distillaat met een vettig textuur die zijn smakenpalet perfect in balans heeft. De U kunt deze whisky puur of met ijs drinken.

Caol Ila 12 Years Old 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Cardhu 12 Years Old 70cl

25.95
€ 29,95 € 25,95

Cardhu 12 Years Old 70cl

Een veel geprezen single malt whisky, de Cardhu 12 Year is een mooie Speyside whisky met een aangenaam zoet karakter. Geliefd bij velen om zijn geweldige kwaliteit en overheerlijke smaken en geur. De geur bevat zoete aroma's van delicaat fruit, en eikenhout. De smaakt bevat hints van graan, vanille, suiker, perziken en aangename tonen van turf. Deze malt whisky gaat goed samen met parmaham, vijgen, foie gras of geitenkaas.

Cardhu 12 Years Old 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Chivas Regal 12 Years Old 70cl

22.95
€ 27,95 € 22,95

Chivas Regal 12 Years Old 70cl

Chivas Regal 12 Year Old is een blended whisky van verschillende graan en malt whisky's, de precieze verhoudingen tussen de whisky's weet niemand aangezien het recept streng bewaakt wordt maar de uitkomst is een fantastische whisky. U zult geuren van sherry ruiken met tonen van heide en rood fruit, ook zult een vleugje kruiden tegenkomen. Op de tong proeft u de goed gebalanceerde en romige smaak van zachte rook, appel, vanille en zoete honing met hints van hazelnoot en butterscotch. De lange en zachte afdronk sluit perfect aan bij het smakenpalet.

Chivas Regal 12 Years Old 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

D.O.M. Benedictine 70cl

19.95
€ 22,95 € 19,95

D.O.M. Benedictine 70cl

D.O.M Benedictine is een prachtige donker-amber kleurige likeur met gouden gloed eromheen. D.O.M. Benedictine bevat heerlijke smaken en aroma's van fruit, kruidnagel, zoethout en honing.

D.O.M. Benedictine 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Grand Marnier Rouge 100cl

27.95
€ 31,95 € 27,95

Grand Marnier Rouge 100cl

Grand Marnier Rouge is een prachtige amber kleurige likeur afkomstig uit Frankrijk. De basis ingrediënten van deze likeur zijn gedroogde sinaasappelen en cognac. Grand Marnier Rouge is erg populair en behoort tot een van de best verkochte dranken in Nederland.

Grand Marnier Rouge 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Grant's 100cl

14.95
€ 18,95 € 14,95

Grant's 100cl

Grant's 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Hartevelt Prima Jonge Jenever 100cl

10.49
€ 13,95 € 10,49

Hartevelt Prima Jonge Jenever 100cl

Hartevelt Prima jonge jenever wordt op ambachtelijke wijze bereid waarbij moutwijn, een distillaat van granen, over jeneverbessen wordt gestookt . De jenever is blank en weinig visceus. Het matig aanwezige zoet smaakt naar moutzoet en wat zoethout. De smaak van jeneverbessen is alom aanwezig, maar daarnaast werden ook nog vanille, sinaasappel, kruidnagel, kardemom, gember en lavendel opgemerkt. De smaak werd geassocieerd met alcohol/wodka, gin, maïs en mout. De jonge is niet zwaar in de mond en vloeit maar een weinig uit.

Hartevelt Prima Jonge Jenever 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Hennessy VS 70cl

24.95
€ 29,95 € 24,95

Hennessy VS 70cl

Hennessy VS is een heerlijke cognac die tot volle leeftijd heeft gerijpt in eikenhouten vaten. De cognac bevat fijne aroma's van eiken en hazelnoten omringd met een rijke bloemerige smaak vol met tonen van vanille en rode bessen. De Hennessy VS is zacht in de mond maar tegelijk ook heel rijk en expressief.

Hennessy VS kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Jack Daniels Tennessee 100cl

26.95
€ 32,95 € 26,95

Jack Daniels Tennessee 100cl

Jack Daniel's is, zoals de meesten denken, geen bourbon whisky, maar Tennessee whisky. De Jack Daniel´s staat bekend om een zeer verfijnde en lichte smaak van drop die u uiteraard ook in deze klassieke whisky terug kan vinden. Jack Daniel's Tennessee Whisky kent een licht fruitige mix van karamel, vanille, specerijen en geroosterd eiken. Jack Daniels heeft een droge geur met een zoetig aroma van vanille. Tijdens het proeven en het realiseren van de smaken zult u versteld staan over de aroma's die op elkaar zijn afgesteld en zult u ontdekken dat er een goede complexiteit achter de vanille smaak te proeven is. Aanbevolen drinkwijze is puur, met ijs of gemixt met cola.

Jack Daniels Tennessee 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Jameson Irish Whiskey 100cl

20.95
€ 25,95 € 20,95

Jameson Irish Whiskey 100cl

De drievoudige distillatie en de combinatie van pure pot still whisky met grain whisky, maken Jameson uitzonderlijk zacht. De rokerige smaak, die de meeste whisky's hebben, ontbreekt bij deze whisky omdat het niet op turf gestookt wordt. Hierdoor is Jameson zeer geschikt om zowel puur als in de mix met bijvoorbeeld Ginger Ale te drinken.

Jameson Irish Whiskey 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Johnnie Walker Black Label 100cl

28.95
€ 35,95 € 28,95

Johnnie Walker Black Label 100cl

Johnnie Walker Black Label is een 12 jaar oude blended whisky. Alexander Walker creëerde deze whisky uit ruim 40 rokerige malt- en graan whisky's uit geheel Schotland. Om de kwaliteit en exclusiviteit van Johnnie Walker Black Label te waarborgen besloot Alexander Walker alleen speciaal geselecteerde malts van 12 jaar oud of zelfs veel ouder te gebruiken. In de smaak zult u ook tonen van fris, geel fruit ontdekken, chocolade en wat eikenhout ontdekken. De geur is heerlijk, maar complex met hints van fruit, chocolade en rook. De licht geturfde afdronk is heerlijk! De whisky is heerlijk bij een lekkere biefstuk! Ook kunt u deze whisky heerlijk mixen met ginger ale of soda.

Johnnie Walker Black Label 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Lagavulin 16 years 70cl

49.95
€ 55,95 € 49,95

Lagavulin 16 years 70cl

Op Islay gaat niks gehaast en dat geldt ook voor Lagavulin; voordat hij wordt gebotteld, spendeert deze whisky eerst 16 jaar in eiken vaten om op smaak te komen. Lange gisting, lange distillatierondes en lange rijping verzekeren Lagavulin van een diep, rijk, turfachtig karakter. Het is een drank die de tijd neemt. De ultieme Islay malt eist niet minder.

Lagavulin 16 years 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Licor 43 100cl

18.95
€ 23,95 € 18,95

Licor 43 100cl

Licor 43 is een heerlijke kruiden likeur met vanille smaak afkomstig uit Spanje. Licor 43 heeft 43 ingrediënten vandaar de naam. Licor 43 zit vol van smaak en heeft tonen van advocaat, vanille en karamel.

Licor 43 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.