Arran 10 Year 70cl

29.95
€ 34,95 € 29,95

Arran 10 Year 70cl

Arran 10 Year is een heerlijke 10 jaar oude whisky afkomstig uit Schotland. De whisky is rijk van smaak met rijpe aroma's.

Arran 10 Year 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bacardi Carta Blanca Superior 100cl

15.95
€ 21,95 € 15,95

Bacardi Superior 100cl

Bacardi Superior is een heerlijke witte rum. Deze witte rum word voor 1 á 2 jaar gerijpt in eikenhouten vaten. Het rijpen van deze rum bevorderd de kwaliteit van de Bacardi Superior. Deze rum word veel gebruikt voor mixdrankjes en heeft een alcoholpercentage van 37,5%.

Bacardi

Bacardi is opgericht in 1862 door Don Facundo Bacardi. Hij begon een distilleerderij in Santiago de Cuba. In zijn distilleerderij creëerde hij een rum die wereldberoemd werd, namelijk Bacardi. Bacardi werd wereldberoemd om zijn zachte en fijne smaak. Het bedrijf Bacardi bestond in 2012 alweer 150 jaar. In het logo van Bacardi is de vleermuis verwerkt. De vleermuis is in Spaanstalige landen een teken van gezondheid, familie-eenheid en voorspoed en bevindt zich al vanaf dag één op de Bacardi flessen. Bacardi heeft al meer dan 100 diploma's en medailles gewonnen voor productkwaliteiten en technische innovaties op exhibities en beurzen over de hele wereld. Het bedrijf Bacardi verkoopt meer dan 200 miljoen flessen drank per jaar in meer dan 100 verschillende landen over de gehele wereld. In Nederland is Bacardi erg bekend geworden door de cocktails die van Bacardi worden gemaakt.

Bacardi Carta Blanca Superior 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Ballantine's Hard Fired 70cl

15.95
€ 19,95 € 15,95

Ballantine's Hard Fired 70cl

Ballantine's Hard Fired 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Bombay Saphire 100cl

20.95
€ 25,95 € 20,95

Bombay Saphire 100cl

Bombay Sapphire is een zeer zachte en gebalanceerde gin die wereldwijd bekendheid geniet. Deze gin wordt in meer dan 120 landen verkocht en is een blend van de beste natuurlijke ingrediënten die er te vinden zijn. Maar liefst 10 speciaal geselecteerde kruiden en botanicals zijn er nodig om de karakteristieke smaak van Bombay Sapphire Gin te verkrijgen.

Enkele ingrediënten van Bombay Sapphire Gin zijn zoethout, jeneverbes, amandel en citroen. De kruiden worden gescheiden in koperen manden met gaten boven het dampende distillaat gehouden. Zo komen enkel de belangrijkste aroma's vrij om zich te mengen met de drank.

Bombay Sapphire bestaat pas sinds 1987 maar in de loop der jaren heeft de maker er een uiterst fijn en gebalanceerde gin van weten te maken. U kunt de Bombay Sapphire Gin kopen voor een bijzonder voordelige prijs. Bestel meteen uw tonic van bijvoorbeeld Fever Tree Tonic mee om direct aan uw favoriete Gin Tonic te kunnen beginnen.

Bombay Saphire 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Captain Morgan Original Spiced 70cl

9.95
€ 12,95 € 9,95

Captain Morgan Original Spiced 70cl

Captain Morgan Original Spiced is een heerlijke en populaire rum. Het alcoholpercentageis 35%. De rum is gemaakt van verschillende soorten kruiden. De rum smaakt naar kruiden met een zachte vanille smaak. De rum is mooi goud/amberkleurig. Captain Morgan Original Spiced is perfect om te gebruiken bij cocktails.

Captain Morgan

In het Caribisch gebied was Sam Bronfman was de directeur van Seagram's Drinks Company. Sam Bronfman was heel erg geïnteresseerd in alle mogelijkheden van gekruide rum. Bronfman wilde de grootste van de wereld zijn in het maken van rum, dus opende hij heel veel stokerijen in de regio. 1945 was het jaar dat Sam Bronfman Captain Morgan Rum Company oprichtte. Bronfman nam het bedeijf van de Levy Brothers over genaamd Long Pond Distillerij. De Levy Brothers hadden ook een eeuwenoud familierecept voor gekruide rum. Sam Bronfman kocht dit recept en gebruikte deze als inspiratie voor Captain Morgan Original Spiced. Na 56 jaar namelijk in het jaar 2001 verkocht hij het merk Captain Morgan aan Diageo.

Captain Morgan Original Spiced 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Chivas Regal 12 Years Old 70cl

22.95
€ 27,95 € 22,95

Chivas Regal 12 Years Old 70cl

Chivas Regal 12 Year Old is een blended whisky van verschillende graan en malt whisky's, de precieze verhoudingen tussen de whisky's weet niemand aangezien het recept streng bewaakt wordt maar de uitkomst is een fantastische whisky. U zult geuren van sherry ruiken met tonen van heide en rood fruit, ook zult een vleugje kruiden tegenkomen. Op de tong proeft u de goed gebalanceerde en romige smaak van zachte rook, appel, vanille en zoete honing met hints van hazelnoot en butterscotch. De lange en zachte afdronk sluit perfect aan bij het smakenpalet.

Chivas Regal 12 Years Old 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Cragganmore 12 Years Old 70cl

26.95
€ 32,95 € 26,95

Cragganmore 12 Years Old 70cl

Cragganmore 12 Year is een uitzonderlijke whisky in alle mogelijke aspecten, een genot voor de zintuigen met zijn zijdezachte smaak, subtiele hints van kruiden en zoetigheid. In de geur zult u complexe aroma's van zoetigheid, florale ingrediënten, kruiden en honing met vanille waarbij Amerikaans eikenhout op de achtergrond aanwezig is ontdekken . Qua smaak bevat deze whisky een sterk karakter met een krachtige moutsmaak en tonen van zoet eikenhout, rook en sandelhout. De afdronk is langdurig en rokerig met hints van zoetigheid.

Cragganmore 12 Years Old 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

D.O.M. Benedictine 70cl

19.95
€ 22,95 € 19,95

D.O.M. Benedictine 70cl

D.O.M Benedictine is een prachtige donker-amber kleurige likeur met gouden gloed eromheen. D.O.M. Benedictine bevat heerlijke smaken en aroma's van fruit, kruidnagel, zoethout en honing.

D.O.M. Benedictine 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Drambuie 100cl

22.95
€ 26,95 € 22,95

Drambuie 100cl

Een echte smaaksensatie die maar liefst 250 jaar verborgen was. Een heerlijke zoete smaak van heidehoning in combinatie met de pittige smaak van whisky. Door de kruiden word de smaak nog intenser. Het gehele recept is geheim, maar er is bekend dat er verschillende single malt whisky's voor worden gebruikt die jaren oud zijn. Door de gehele smaak sensatie heeft het een lange afdronk. Kortom, een unieke smaak ervaring. Vol intens en in balans.

Drambuie 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Famous Grouse 100CL

16.95
€ 21,95 € 16,95

The Famous Grouse 100CL

The Famous Grouse is een geliefde whisky in Schotland, en staat bekend om zijn zachte en rijke smaak en gebruikt meer sherryvaten voor het rijpen van haar whisky's dan andere blended whisky's. The Famous Grouse Blended Scotch Whisky bestaat uit een blend van onder andere The Macallan en Highland Park -twee van 's werelds meest gerespecteerde Single Malt Scotch Whisky's- en zoete grain whisky's voor het verkrijgen van de kenmerkende zachte smaak van The Famous Grouse.

The Famous Grouse 100CL kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Four Roses Single Barrel 70cl

27.95
€ 33,95 € 27,95

Four Roses Single Barrel 70cl

Four Roses Single Barrel is een prachtige bourbon die tenminste 8 jaar heeft gerijpt op licht gebrande vaten van nieuw Amerikaans eiken. Four Roses Single Barrel is een zachte maar stevige kruidige bourbon, drink hem puur of met een blokje ijs.

Four Roses Single Barrel 70cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Grand Marnier Rouge 100cl

27.95
€ 31,95 € 27,95

Grand Marnier Rouge 100cl

Grand Marnier Rouge is een prachtige amber kleurige likeur afkomstig uit Frankrijk. De basis ingrediënten van deze likeur zijn gedroogde sinaasappelen en cognac. Grand Marnier Rouge is erg populair en behoort tot een van de best verkochte dranken in Nederland.

Grand Marnier Rouge 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Hartevelt Prima Jonge Jenever 100cl

10.49
€ 13,95 € 10,49

Hartevelt Prima Jonge Jenever 100cl

Hartevelt Prima jonge jenever wordt op ambachtelijke wijze bereid waarbij moutwijn, een distillaat van granen, over jeneverbessen wordt gestookt . De jenever is blank en weinig visceus. Het matig aanwezige zoet smaakt naar moutzoet en wat zoethout. De smaak van jeneverbessen is alom aanwezig, maar daarnaast werden ook nog vanille, sinaasappel, kruidnagel, kardemom, gember en lavendel opgemerkt. De smaak werd geassocieerd met alcohol/wodka, gin, maïs en mout. De jonge is niet zwaar in de mond en vloeit maar een weinig uit.

Hartevelt Prima Jonge Jenever 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Hennessy VS 70cl

24.95
€ 29,95 € 24,95

Hennessy VS 70cl

Hennessy VS is een heerlijke cognac die tot volle leeftijd heeft gerijpt in eikenhouten vaten. De cognac bevat fijne aroma's van eiken en hazelnoten omringd met een rijke bloemerige smaak vol met tonen van vanille en rode bessen. De Hennessy VS is zacht in de mond maar tegelijk ook heel rijk en expressief.

Hennessy VS kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Jack Daniels Tennessee 100cl

26.95
€ 32,95 € 26,95

Jack Daniels Tennessee 100cl

Jack Daniel's is, zoals de meesten denken, geen bourbon whisky, maar Tennessee whisky. De Jack Daniel´s staat bekend om een zeer verfijnde en lichte smaak van drop die u uiteraard ook in deze klassieke whisky terug kan vinden. Jack Daniel's Tennessee Whisky kent een licht fruitige mix van karamel, vanille, specerijen en geroosterd eiken. Jack Daniels heeft een droge geur met een zoetig aroma van vanille. Tijdens het proeven en het realiseren van de smaken zult u versteld staan over de aroma's die op elkaar zijn afgesteld en zult u ontdekken dat er een goede complexiteit achter de vanille smaak te proeven is. Aanbevolen drinkwijze is puur, met ijs of gemixt met cola.

Jack Daniels Tennessee 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Johnnie Walker Black Label 100cl

28.95
€ 35,95 € 28,95

Johnnie Walker Black Label 100cl

Johnnie Walker Black Label is een 12 jaar oude blended whisky. Alexander Walker creëerde deze whisky uit ruim 40 rokerige malt- en graan whisky's uit geheel Schotland. Om de kwaliteit en exclusiviteit van Johnnie Walker Black Label te waarborgen besloot Alexander Walker alleen speciaal geselecteerde malts van 12 jaar oud of zelfs veel ouder te gebruiken. In de smaak zult u ook tonen van fris, geel fruit ontdekken, chocolade en wat eikenhout ontdekken. De geur is heerlijk, maar complex met hints van fruit, chocolade en rook. De licht geturfde afdronk is heerlijk! De whisky is heerlijk bij een lekkere biefstuk! Ook kunt u deze whisky heerlijk mixen met ginger ale of soda.

Johnnie Walker Black Label 100cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.