Port is een versterkte wijn uit Portugal, met een alcoholgehalte tussen 18 en 20 procent. Het is een typische zoete rode, witte of rosé wijn, geserveerd als aperitief, digestief of als dessertwijn.

Alvaro Domecq Viña 98 Pedro Ximenez 75cl

12.95
€ 12,95

Alvaro Domecq Viña 98 Pedro Ximenez 75cl

Alvaro Domecq Viña 98 Pedro Ximenez is een mooie sherry en bevat lichte tonen van rozijnen en hout. De smaak is zoet met een goede balans tussen suiker en zuurgraad en houtachtige afdronk. Heerlijk bij gebak of ijs.

Alvaro Domecq Viña 98 Pedro Ximenez 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Belsazar Dry Vermouth 75cl

19.95
€ 19,95

Belsazar Dry Vermouth 75cl

Belsazar Dry Vermouth heeft de geur van de zomer fruit, kamille en een hint van verse gist, gevolgd door bittere noten van gentiaan, zure sinaasappel, kina, koriander en absint.

Belsazar Dry Vermouth 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Belsazar Red Vermouth 75cl

27.95
€ 27,95

Belsazar Red Vermouth 75cl

Belsazar Red Vermouth is een overvloed aan complexe aroma's. Vanilla, gekonfijte sinaasappel, bittere chocolade en specerijen, zoals nootmuskaat, kaneel en kruidnagel combineren tot een zoete indruk, gecompenseerd door een bittere hint van alsem vertrekken.

Belsazar Red Vermouth 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Belsazar White Vermouth 75cl

27.95
€ 27,95

Belsazar White Vermouth 75cl

Een milde en zoete aroma met een vleugje elegante vanille. Duidelijke tonen van gedroogde perzik en sinaasappel worden geaccentueerd door de aanwezigheid van kruiden en specerijen.

Belsazar White Vermouth 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Burschik Vermouth Dry 75cl

16.95
€ 16,95

Burschik Vermouth Dry 75cl

Burschik Vermouth Dry is een heerlijke wijn die niet alleen in een cocktail heerlijk is maar ook puur met of zonder ijs. De Burschik Dry is vol van smaak en bevat intense aroma's van kruiden en tonen van viooltjes en citrus bitters. Deze mooie Vermouth heeft zeer een aangename afdronk.

Burschik Vermouth Dry 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Burschik Vermouth Klassik 75cl

16.95
€ 16,95

Burschik Vermouth Klassik 75cl

Burschik Vermouth Klassik is een mooie zuivere vermouth die erg kruidig is en opvallend zoet. Uit verschillende testen is vernomen dat Burschik Vermouth Klassik de beste vermouth is.

Burschik Vermouth Klassik 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Burschik Vermouth Red 75cl

16.95
€ 16,95

Burschik Vermouth Red 75cl

Burschik Vermouth Red is een vermouth met een mooie donker oranje kleur. De vermouth is lekker zoet en kruidig van smaak en perfect om een cocktail mee te maken. Burschik Vermouth Red 75clkunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Carpano Punt e Mes 75cl

9.95
€ 9,95

Carpano Punt e Mes 75cl

Carpano Punt e Mes is een heerlijke donkerbruine Italiaanse vermouth. De letterlijke vertaling van 'Punt e Mes' naar het Nederlands

is "punt en een half'' en dat verwijst naar de smaak, omdat kenners het zien als een punt van zoetheid en een half punt van bitterheid

Carpano Punt e Mes 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Cinzano Bianco 75cl

6.45
€ 6,45

Cinzano Bianco 75cl

Cinzano Bianco is een zoete vermouth afkomstig uit Italië. Cinzano Bianco bevat aroma's van kruidnagel en kaneel en behoort tot de Campari-groep.

Cinzano Bianco 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Croft Pink Port 75cl

12.95
€ 12,95

Croft Pink Port 75cl

Croft Pink Port heeft de verleidelijke geur en smaak van bessen en kersen, en bevat heerlijke aroma's van bloesem, framboos, grapefruit en honing.

Croft Pink Port 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.


Dolin Blanc Vermouth 75cl

9.95
€ 9,95

Dolin Blanc Vermouth 75cl

Dolin Blanc Vermouth 75cl is een witte vermouth die vaak on the rocks wordt gedronken met een schijfje citroen of in de tonic. Dolin Blanc Vermouth bevat verrassende en verfrissende smaken en doet het goed in de cocktails.

Dolin Blanc Vermouth 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Dolin Dry Vermouth 75cl

9.95
€ 9,95

Dolin Dry Vermouth 75cl

Dolin Dry Vermouth 75cl is een droge vermouth die vaak on the rocks wordt gedronken met een schijfje citroen of in de tonic. Dolin Dry Vermouth bevat verrassende en verfrissende smaken en doet het goed in de cocktails.

Dolin Dry Vermouth 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Dolin Rouge Vermouth 75cl

9.95
€ 9,95

Dolin Rouge Vermouth 75cl

Dolin Rouge Vermouth 75cl is een rode vermouth die vaak on the rocks wordt gedronken met een schijfje citroen of in de tonic. Dolin Rouge Vermouth bevat verrassende en verfrissende smaken en doet het goed in de cocktails.

Dolin Rouge Vermouth 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Domecq Dry Fino 75cl

6.45
€ 6,45

Domecq Dry Fino 75cl

Domecq Dry Fino is een lekkere frisse sherry met veel aroma en karakter. Domecq Dry Fino wordt vaak licht gekoeld gedronken of met een blokje ijs.

Domecq Dry Fino 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Domecq Medium Dry 75cl

6.45
€ 6,45

Domecq Medium Dry 75cl

Domecq Medium Dry is vol en rijk van smaak en bevat heerlijke smaken en aroma's van hazelnoot en kruiden. Domecq Medium Dry is een goede combinatie bij diverse vleeswaren en gerechten met schaal- en schelpdieren.

Domecq Medium Dry 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.

Dubonnet Wijn Aperitief 75cl

8.95
€ 8,95

Dubonnet Wijn Aperitief 75cl

Dubonnet is een Frans aperitief gemaakt op basis van wijn van de beste druivensoorten uit Roussillon en word op de traditionele manier gerijpt in eiken kuipen gedurende 3 jaar. Dubonnet is niet te bitter maar ook niet te zoet.

Dubonnet Wijn Aperitief 75cl kunt u bij Drankenhandelleiden.nl bestellen. Koopt u op werkdagen voor 16.30 uur in de webshop dan verzenden wij uw order direct en zal PostNL uw pakket de volgende dag afleveren.